LDC biedt diverse trainingen aan. Op bijvoorbeeld onze kantoren of incompany. Voor meer informatie over onze (maatwerk)trainingen en incompany mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via 058-233 47 47.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Training TrjcT
Eendaagse training om vertrouwd te raken met de navigatie, de instrumenten en database van TrjcT. Haal het maximale uit de instrumenten en leer van vakgenoten.

Dinsdag 10 april                     9:30 - 16:00 Ommel
Woensdag 2 mei                    9:30 - 16:00 Leeuwarden
Dinsdag 5 juni                        9:30 - 16:00 Ommel
Woensdag 4 juli                     9:30 - 16:00 Leeuwarden 


Verdiepingstraining LINC
Korte training door auteur Sjoerd Dingemanse voor iedereen die werkt met interesse- en competentievragenlijst LINC. Sjoerd bekijkt en bespreekt profielen vanuit verrassende invalshoeken. Neem een eigen casus mee.

Donderdag 19 april

Kosten € 245,-
Locatie: midden van het land
Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 058-233 47 47

 

Verdiepingstraining FIT
Een praktijkgerichte training voor iedereen die werkt met de beroepsmogelijkhedentest FIT en alle mogelijkheden van het programma wil benutten. 

Dinsdag 27 maart                   13:00 - 16:30 Ommel

Kosten € 240,-

 

Training nieuwe instrumenten in TrjcT
Tijdens deze training geven we handvatten voor het werken met de instrumenten op het gebied van capaciteiten, management, duurzame inzetbaarheid en persoonlijkheid. Aan bod komen de toepassing en interpretatie van deze tests.

Verdiepingstraining Interesse- en Competentievragenlijst LINC
Testpsycholoog Sjoerd Dingemanse geeft deze training. Neem je eigen casus mee en leer hoe je nog beter rapportages kunt interpreteren.

  

Enkele andere mogelijkheden: 

Training FIT
FIT is een online instrument voor mensen met een psychische of fysieke beperking. Tijdens deze training maak je op een gedegen manier kennis met het instrument.

Verdiepingstraining instrumenten
Eén of enkele instrumenten volledig uitgediept. Voor de ervaren gebruiker of aansluitend op de Instaptraining TrjcT.

Training ROC-TrjcT
Leer ROC-TrjcT nog beter inzetten bij actuele studie- en loopbaanthema’s. Ga samen met collegae aan de slag met je eigen praktijkvoorbeelden. Hoe ROC-TrjcT nog beter in te bedden binnen je werkprocessen? Wist je bijvoorbeeld dat je met je licentie ROC-TrjcT een instrument in huis hebt waarmee je het intake proces kunt stroomlijnen? En waarmee je bovendien studenten die zijn uitgevallen kunt begeleiden naar een passende nieuwe opleiding? Verdieping rondom LINC kan meegenomen worden.

Training Basis-TrjcT voor gemeenten
V
oor klantmanagers en professionals bij gemeenten die gaan werken met het zelfsturingsinstrument Basis-TrjcT voor cliënten die een bijstandsuitkering aanvragen of al hebben. Deze kortdurende training wordt in-house bij gemeenten gegeven.

Training achtergrond en verdieping Edu4All
Voor scholen die werken met de methode Edu4All LOB van Edu'Actief organiseert LDC een korte praktijkgerichte training waarin de koppeling naar de LDC vragenlijsten wordt toegelicht. Ook het werken met de beroepen- en opleidingendatabase komt aan bod.

Tot zover een greep uit een groeiend aanbod van opleidingen binnen LDC.
Neem voor meer informatie contact op via 058-233 47 47.
Onze voorwaarden lees je hier: 
Algemene voorwaarden van LDC

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

058 - 233 47 47

Of vul het formulier in:

 1. (*)
  Ongeldige invoer
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer
 5. Ongeldige invoer