Onder het motto "LDC Goed Bedoeld" willen wij graag maatschappelijk ons steentje bijdragen.

De afgelopen jaren hebben we steun gegeven aan Energy4All. Het doel van deze stichting: de ontwikkeling van een medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. 

De Stichting Studeren en Werken op Maat ondersteunen wij via onze producten. Deze stichting helpt Young Professionals met een arbeidsbeperking aan een duurzame baan op de reguliere arbeidsmarkt.

Dat doen we ook voor de Buzinezzclub. Zij zet jongeren tot 27 jaar centraal in de begeleiding naar een passende opleiding of baan via een innovatieve aanpak.

LDC biedt actief (leer-)werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals mensen met een beperking in het autistische spectrum. Wij werken samen met De Berkenschutse in Heeze waar leerlingen op school 'echt computerwerk' voor ons uitvoeren. Ook bieden wij werkplekken aan voor cliënten van het Regionaal Autisme Centrum. De aan ons verbonden psycholoog Sjoerd Dingemanse van ZBTP werkt aan de ontwikkeling van een specifieke interessetest voor mensen met autisme.

Stagiaires en afstudeerders blijven welkom bij LDC!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

058 - 233 47 47

Of vul het formulier in:

 1. (*)
  Ongeldige invoer
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer
 5. Ongeldige invoer