Nieuws

 Jobs01

Jobs maakt praktisch alle online gepubliceerde vacatures in Nederland zichtbaar. Daarnaast signaleert Jobs de vacatures die open staan bij LinkedIn contacten van de kandidaat. Hiermee worden baankansen uit het eigen netwerk duidelijk zichtbaar en heeft de kandidaat meteen een mooie kruiwagen.
Als adviseur kun je de kandidaat helpen door je eigen LinkedIn netwerk tegen relevante vacatures voor de kandidaat te houden.

Tip voor kandidaat en adviseur: zet LinkedIn vast open wanneer je met Jobs werkt. Doe dit in dezelfde browser. Wanneer je vervolgens op de LinkedIn button in Jobs klikt wordt er automatisch verbinding gemaakt. Bij de vacatures zie je dan direct je LinkedIn connecties verschijnen.

Jobs is vanaf nu beschikbaar in je TrjcT-account. De kosten voor het gebruik zijn 54 credits per kandidaat/coach per 3 maanden.

Meer weten? Laat het ons weten via 058 233 47 47 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Tankstation02

Met de Nationale loopbaan APK onderzoek je hoe het staat met je arbeidsmarktkans en je inzetbaarheid in de toekomst. Verzekeraar Achmea is het eerste bedrijf dat de APK actief aanbiedt aan haar medewerkers. De Nationale loopbaan APK is een samenwerking tussen Focus Nederland, LDC en Intelligence Group | Arbeidsmarktkansen.nl.

De arbeidsmarkt is volop in beweging. Technologische veranderingen laten hele beroepsgroepen verdwijnen en er komen nieuwe bij. Iedereen die werkt zal periodiek goed moeten kijken naar zijn positie op de arbeidsmarkt.

Bestaat mijn beroep over drie jaar nog? Wat moet ik kunnen en kennen om mee te komen met de ontwikkelingen?Klaar voor de start

Kansen en perspectief
Het instrument Arbeidsmarktkansen maakt een objectieve berekening van iemands huidige positie én kansen op de arbeidsmarkt. De arbeidsmarktscore laat zien of je makkelijk (nieuw) werk kunt vinden en wat je perspectief is voor de toekomst. Daarnaast geeft Arbeidsmarktkansen concrete tips en inzichten. Tips om succesvol op zoek te gaan naar werk. Inzichten in opleidingen waarmee je je kansen vergroot of bijvoorbeeld competenties die je kunt ontwikkelen. Arbeidsmarktkansen heeft een dynamische koppeling met de LDC beroepen-, opleidingen- en vacaturedatabase.

Het rapport is geen eindoordeel is maar een mooi startpunt.

Toepassingen
Arbeidsmarktkansen is onlangs gelanceerd binnen Achmea. De Achmea Arbeidsmarktwaardenscan is een co-productie tussen Focus en LDC in samenwerking met Intelligence Group en Arbeidsmarktkansen.nl
Interessant om te weten is dat het rapport ook wordt gebruikt in de financiële wereld. Bijvoorbeeld als het gaat om het afsluiten van een hypotheek aan flexwerkers.

Arbeidsmarktkansen beschikbaar in TrjcT
Arbeidsmarktkansen wordt in de komende weken toegevoegd aan je TrjcT account. Ben je zo nieuwsgierig dat je niet langer wilt wachten of wil je meer informatie neem dan contact met ons op.
058 233 47 47 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

058 - 233 47 47

Of vul het formulier in:

 1. (*)
  Ongeldige invoer
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer
 5. Ongeldige invoer