De arbeidsmarkt is volop in beweging. Technologische veranderingen laten hele beroepsgroepen verdwijnen en er komen nieuwe bij. Iedereen die werkt zal periodiek goed moeten kijken naar zijn positie op de arbeidsmarkt.

Bestaat mijn beroep over drie jaar nog? Wat moet ik kunnen en kennen om mee te komen met de ontwikkelingen?Klaar voor de start

Kansen en perspectief
Het instrument Arbeidsmarktkansen maakt een objectieve berekening van iemands huidige positie én kansen op de arbeidsmarkt. De arbeidsmarktscore laat zien of je makkelijk (nieuw) werk kunt vinden en wat je perspectief is voor de toekomst. Daarnaast geeft Arbeidsmarktkansen concrete tips en inzichten. Tips om succesvol op zoek te gaan naar werk. Inzichten in opleidingen waarmee je je kansen vergroot of bijvoorbeeld competenties die je kunt ontwikkelen. Arbeidsmarktkansen heeft een dynamische koppeling met de LDC beroepen-, opleidingen- en vacaturedatabase.

Het rapport is geen eindoordeel is maar een mooi startpunt.

Toepassingen
Arbeidsmarktkansen is onlangs gelanceerd binnen Achmea. De Achmea Arbeidsmarktwaardenscan is een co-productie tussen Focus en LDC in samenwerking met Intelligence Group en Arbeidsmarktkansen.nl
Interessant om te weten is dat het rapport ook wordt gebruikt in de financiële wereld. Bijvoorbeeld als het gaat om het afsluiten van een hypotheek aan flexwerkers.

Arbeidsmarktkansen beschikbaar in TrjcT
Arbeidsmarktkansen wordt in de komende weken toegevoegd aan je TrjcT account. Ben je zo nieuwsgierig dat je niet langer wilt wachten of wil je meer informatie neem dan contact met ons op.
058 233 47 47 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

058 - 233 47 47

Of vul het formulier in:

 1. (*)
  Ongeldige invoer
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer
 5. Ongeldige invoer